Showing 1–9 of 53 results

  • 0Pektat

    Acı Biber Ezmesi 300 ml

    89,99

    Berrak acı biber ezmesi, kahvaltılıklar için lezzetli bir tercih olabilir. Özellikle baharatlı ve acı tadıyla kahvaltı lezzetini zenginleştirir ve birçok farklı kahvaltılık ve yemek ile uyumludur. Dobipa kavanozunda, ekmeğe sürmeye uygun kıvamda hazırlanan Berrak acı biber ezmesi ile kahvaltılarınıza yeni bir lezzet katabilirsiniz.

  • 0Pektat

    Acı Biber Turşusu 370 ml

    68,99

    Baharat severlerin vazgeçilmezi olan acı biber turşusu, yemeklerinize ekstra lezzet ve acı tat katmak için mükemmel bir tercihtir. Bu nefis turşu, acı biberlerin özenle işlenmesi ve fermente edilmesiyle elde edilir. Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden olan acı biber turşusunun yapımı basittir ancak ustalık gerektirir. Berrak acı biber turşusu, ülkemizin verimli topraklarından özenle seçilen biberlerin bir araya getirilip Berrak’a özel yöntemlerle hazırlanarak sofralarınıza misafir oluyor.

  • 0Pektat

    Acılı Şalgam Suyu 1000 ml

    41,99

    Şalgam suyu, Türk mutfağının sevilen bir içeceğidir ve özellikle Türkiye’nin güney bölgelerinde sıkça tüketilir. Acılı Şalgam, fermente edilmiş siyah havuç (şalgam), mor havuç (turnip), tuz gibi malzemelerin bir araya gelmesiyle elde edilir. Berrak acılı şalgam, geleneksel tadı ve doğallığı ile çok sevilen lezzetlerdendir. Kebap, döner, lahmacun ve diğer geleneksel Türk yemeklerinin yanına oldukça yakışır. Berrak acılı şalgam suyu, acı severler için harika bir seçenektir.

  • 0Pektat

    Acılı Turşu Suyu 250 ml

    27,99

    Fermente edilmiş sebzelerin suyundan yapılan bir içecektir. Bu içeceğin ana malzemesi, turşu olarak bilinen sebzelerin (genellikle salatalık, lahana, biber, havuç gibi) fermente edilmesi sırasında oluşan suda bulunan doğal sularıdır. Acısız turşu suyu, fermente edilmiş sebzelerin sadece tuzla fermente edilmesi ve baharatlarla veya acı biberlerle karıştırılmadan hazırlanır.

  • 0Pektat
  • 0Pektat

    Acısız Şalgam Suyu 250 ml

    24,99

    Şalgam suyu, Türk mutfağının sevilen bir içeceğidir ve özellikle Türkiye’nin güney bölgelerinde sıkça tüketilir. Acısız Şalgam, fermente edilmiş siyah havuç (şalgam), mor havuç (turnip), tuz gibi malzemelerin bir araya gelmesiyle elde edilir. Berrak acısız şalgam, geleneksel tadı ve doğallığı ile çok sevilen lezzetlerdendir. Kebap, döner, lahmacun ve diğer geleneksel Türk yemeklerinin yanına oldukça yakışır. Berrak acısız şalgam suyu, her damak tadına uygun olması için özenle hazırlanmıştır.

  • 0Pektat

    Acısız Turşu Suyu 250 ml

    27,99

    Fermente edilmiş sebzelerin suyundan yapılan bir içecektir. Bu içeceğin ana malzemesi, turşu olarak bilinen sebzelerin (genellikle salatalık, lahana, biber, havuç gibi) fermente edilmesi sırasında oluşan suda bulunan doğal sularıdır. Acısız turşu suyu, fermente edilmiş sebzelerin sadece tuzla fermente edilmesi ve baharatlarla veya acı biberlerle karıştırılmadan hazırlanır.

  • 0Pektat

    Az Tuzlu Salatalık Turşusu No:1 370 ml

    62,99

    Mevsiminde, salatalıkları en bereketli oldukları zamanda toplayarak, Berrak’a özel yöntemlerle salatalık turşularını hazırlarken her damak tadına uygun olmasına da özen gösteriyoruz. Tuz tercih etmeyenler için özel olarak hazırladığımız az tuzlu salatalık turşusu sofralarınızı renklendirerek, yemeklerinize harika bir eşlikçi olabilir.

  • 0Pektat

    Az Tuzlu Salatalık Turşusu No:1 720 ml

    92,99

    Mevsiminde, salatalıkları en bereketli oldukları zamanda toplayarak, Berrak’a özel yöntemlerle salatalık turşularını hazırlarken her damak tadına uygun olmasına da özen gösteriyoruz. Tuz tercih etmeyenler için özel olarak hazırladığımız az tuzlu salatalık turşusu sofralarınızı renklendirerek, yemeklerinize harika bir eşlikçi olabilir.