Közleme işlemi, kırmızı biberlerin tadını yoğunlaştırır ve hafif dumanlı bir aromaya sahip olmalarını sağlar. Ülkemizin verimli topraklarında yetişen ve özenle seçilen kırmızı biberlerin, uygun koşullarda ve yöntemlerde hazırlanmasıyla oluşan közlenmiş kırmızı biber, doğal tatları daha da vurgular ve aroma katmanlarını zenginleştirir. Kırmızı biberler genellikle zeytinyağı, tuz ve sarımsakla tatlandırılır, bu da lezzetlerini daha da artırır. Közlenmiş biberinizi bütün seviyorsanız, Berrak bütün kırmızı biberler sizin için iyi bir seçenek olabilir.
Besin Değerleri
100 gram’daki miktarlar
Kalori 50 | |
Toplam Yağ 1g | 2% |
Doymuş Yağ 0g | 1% |
Doymamış Yağ 0g | |
Kolestrol 0mg | 0% |
Sodyum 958mg | 40% |
Toplam Karbonhidrat 10g | 3% |
Diyet Lifi 1g | 4% |
Şeker 7g | |
Protein 1g | |
A Vitamini | 47% |
C Vitamini | 231% |
Kalsiyum | 1% |
Demir | 2% |
Yorumlar
Henüz yorum yok.